avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul vrea sa imi interzica prin instanta sa mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul vrea sa imi interzica prin instanta sa mai utilizez calea ...

Vecinul vrea sa imi interzica prin instanta sa mai utilizez calea de acces catre terenul meu unde am deschisa o societate.comerciala, calea de acces este un drum privat proprietatea lui, asupra caruia nu am servitute doar o intelegere verbala cu acesta (recunoaste in declaratii ca am avut intelegere verbala) dar totusi acum vrea sa ne revoce dreptul de a mai utiliza drumul pt livrare (detin firma de catering) doar din rautate. Cum il oblig in instanta sa imi dea acordul sa folosesc drumul daca nu am nici un act scris, decat acordul pt functionarea societatii nu si pt utilizarea drumului, la momentul respectiv nu credeam ca ar fi nevoie sa mentionez in acordul pt functionare si faptul ca vom utiliza drumul, fapt ce se stia de catre toti vecini. Multumesc!
Buna ziua,
Trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca privind stabilirea servitutii.
Contactati un avocat care sa se ocupe de toate demersurile prealabile cat si de obtinerea hotararii judecatoresti.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitutea de trecere Mikaela Mikaela daca exista o servitute de trecere pe un teren, iar la capatul lui se gaseste un altul fara servitute, dar poate fi alipit de aceasta servitute ca sa am acces ... (vezi toată discuția)
Inscriere drept servitute in cf sau cumparare cota parte trsqd trsqd Detin un teren + casa de aproximativ 20 ani. Conform legislatiei in vigoare este un fond dominant, accesul la proprietate facandu-se pe un drum de acces care ... (vezi toată discuția)
Drum acces daianab daianab Buna seara doresc si eu daca se poate sa-mi dati o solutie la problema mea.Am un teren obtinut prin donatie,este intr0o fundatura ca sa zic asa,nu este chiar ... (vezi toată discuția)