avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, situatia sta asa: In momentul de fata sunt ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, situatia sta asa: In momentul de fata sunt in izolare.prima ...

Buna ziua, situatia sta asa:
In momentul de fata sunt in izolare.prima zi.
Copilul este la tata acum asa cum prevede hot.jud.si anume luna iulie. Azi tatal doreate sa mergem sa i facem pasaport copilului deoarece pe data de 13 are bilete pt ei, pt a merge in Spania la domiciliul sau.
Avand in vedere ca sunt pozitiva sunt obligata sa merg sa i facem pasaportul copilului.Mentionez ca ma simt destul de rau. Si nu stiu cum sa procedez!

Alte discuții în legătură

Pasaportul copilului meu Maryremus Maryremus Buna seara! Am o fetita in varsta de 13 ani si as dori sa o pot aduce in Spania . Cum ar trebui sa procedez cu pasaportul!? Sau cum as putea sa nu am ... (vezi toată discuția)
Cum sa scot copilul din tara fara acordul tatalui allesia79 allesia79 Sunt in spania si am un baiat de doi ani.in ultima perioada ma inteleg foarte rau cu sotul meu si as dori sa stiu daca lucrurile se vor incheia prost cum sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o întrebare vă rog mult! am o fetiță de 14 ... Patisia Patisia Bună seara! Am o întrebare vă rog mult! Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)