avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune. Am făcut succesiune după soția tatălui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune. Am făcut succesiune după soția tatălui meu (am ...

Succesiune..am făcut succesiune după soția tatălui meu (am avut împuternicire) iar la suma de bani care a avut-o la banca notarul a împărțit 1/2 cu nepotul care avea testament de la mătușa lui .eu cred că e greșit ceva .tatăl meu trebuia să ia jumate partea lui și cealaltă jumate sa se împartă nu ?
Cel mai recent răspuns: Lukas90 , utilizator 22:19, 8 Iulie 2022
Ati gasit ca sunt comuni?
Nu am găsit dar mi-au spus doi notari...sunteți singura care îmi spuneți că sunt bunuri proprii (după răspunsul care l-am primit de la d-voastră am fost azi la notar să mă informez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)
Testamente într-o succesiune nedezbătută de mai multe generații de moștenitori. ce are de făcut moștenitorul actual? razvanstroe razvanstroe Ma aflu in urmatoarea speta: in urma cu zeci de ani, un cuplu a avut 2 baietii. Baiatul 1 a fost casatorit, fara copii, Baiatul 2 a fost casatorit si a avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi raluca-e raluca-e Unchiul meu din partea mamei a decedat , iar sotia dansului ( matusa mea) a decedat la interval de 2 saptamani. Unchiul si matusa nu au avut copii, iar matusa ... (vezi toată discuția)