avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata simultana ICC si stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata simultana ICC si stimulent insertie

Buna seara! Vreau sa intreb comunitatea avocatnet.ro in legatura cu stimulentul de insertie.
Situatia este urmatoarea : sotia percepe in acest moment Indemnizatie crestere copil pentru primul copil care implineste 2ani in luna octombrie 2022. Este insarcinata urmand a naste in luna august 2022.
Daca eu ca tata solicit sa intru pentru luna tatalui in CCC, dupa CCC-ul meu pot solicita revenirea la munca si incasarea stimulentului de insertie, iar din luna august si sotia sa solicite plata indemnizatiei de crestere copil pentru cel de-al doilea copil?
Se pot incasa simultan atat stimulentul de insertie pentru tata si indemnizatie crestere copil pentru mama?
Multumesca anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bogdangabor bogdangabor Buna ziua ! M-am casatorit in luna august 2015. Sotia a intrerupt activitatea la locul de munca in luna iulie si a si terminat studiile postliceale in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie nicolae1971 nicolae1971 sotia a nascut pe 25 iunie 2013,a ales 2 ani concediu crestere copil,pe 1 iulie 2014 a reinceput munca,am depus dosarul pentru stimulentul de insertie dar ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)