avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Serviciu prestat cu tarif diferit în funcție de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Serviciu prestat cu tarif diferit în funcție de contract ?

Bună ziua!

Este posibil ca un serviciu prestat să aibă un tarif diferit în funcție de contract ?

De exemplu, dacă pentru prestarea unui serviciu psihologic prețul în cadrul cabinetului este de x lei până la 1 august, e posibil ca la contractele următoarele de prestări servicii (încheiate după 1 august) să se stabilească un tarif mai mare, fără a le majora pe cele deja existente ?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stefy26 , utilizator 16:55, 8 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Contractele pot avea preturi diferite. Pretul dintr-un contract incheiat deja poate fi modificat printr-un act aditional, depinde de clauzele contractului.

Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns!

Ideea e ca as dori sa nu modific tariful contractelor incheiate pana in prezent, ci doar contractele viitoare sa aiba un tarif diferit.

Nu eram sigura daca se poate stabili tarife diferite pentru acelasi serviciu oferit.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
Stefy26, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestãri servicii cu pfa Katri Katri Se poate încheia un contract de prestări servicii de către un srl cu un pfa prin care sa nu se stabilească preţul decât prin acte adiţionale în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am următoarea situație: pfi 1 (cabinet individual ... Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet individual de psihologie) încheie un contract de prestări servicii (ca beneficiar) cu un alt CIP ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala tarife in contract prestari servicii ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Avem un client persoana juridica catre care prestam servicii telecom. Am convenit la ofertare ca tarifele (exemplu tarif / minut voce etc.) se ... (vezi toată discuția)