avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua! Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua! Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet individual ...

Buna ziua!

Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet individual de psihologie) încheie un contract de prestări servicii (ca beneficiar) cu un alt CIP (acesta din urmă prestând servicii pt PFI1).

PFI1 (in calitate de prestator) incheie contracte de prestari servicii cu persoane fizice (beneficiari).
Contractele încheiate între PFI 1 și clienții care beneficiază de serviciile PFI 2 trebuie să aibă clauze speciale ? Adica e necesar sa se mentioneze ca serviciile vor fi prestate de catre colaborator ?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:43, 27 Iulie 2022
pf2 este tot un cabinet de psihologie?
Da.
un PFA nu are permisiunea de a achiziționa servicii sau de a angaja personal care sa presteze servicii pentru care persoana fizica este autorizata. Fiindcă in acest caz e vorba de servicii de intermediere a consultantei sau consultațiilor psihologice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Contract tripartit intre ong, cabinet individual de psihologie si pers fizica. Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Se poate incheia un contract tripartit intre un ONG, un cabinet individual de psihologie si pers fizica (beneficiarul serviciilor) ... (vezi toată discuția)
Cabinet Ingridszt Ingridszt As dori sa stii ca un psiholog care are doar hartiile de la cabinet dar nu isi desfasoara activitate in acestea este ilegal ?si poate asa sa obtina contreac de ... (vezi toată discuția)