avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, O singura locuinta achizitionata cu TVA de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, O singura locuinta achizitionata cu TVA de 5% incepand ...

Buna ziua,
O singura locuinta achizitionata cu TVA de 5% incepand cu 2023 fara a se tine cont si de locuintele cumparate cu respectiva cota de TVA pana la acea data?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 12:13, 8 Iulie 2022
Pentru mai multe informatii cu privire la acest aspect, accesati urmatorul link: www.avocatnet.ro/articol_618...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la achiziționarea imobil? vconceptv vconceptv Buna ziua.In anul 2023 am achiziționat împreună cu soția un apartament nou cu TVA redus 5%. Am dori în anul 2024 să achiziționăm o alta locuință ... (vezi toată discuția)
Am semnat precontractul in 2021 pentru o locuinta. Sescio Sescio buna ziua, daca am semnat precontractul in 2021 pentru o locuinta in valoare de 90.000 euro cu 5% tva, si urmeaza sa semnez contractul de vanzare cumparare in ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)