avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Am o intrebare adresata comunitatii, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Am o intrebare adresata comunitatii, aceasta fiind ...

Buna seara! Am o intrebare adresata comunitatii, aceasta fiind urmatoarea:

Daca pana la inceperea executarii silite, a fost realizata o intelegere cu creditorul si a fost platita si taxa de timbru necesara inceperii procedurii de executare silita tot de catre debitor, acesta din urma mai este obligat sa plateasca cheltuielile cu executarea silita (totale sau viitoare)?

Creditorul a fost de acord sa suspende procedura de executare silita, ca urmare a solutionarii amiabile a litigiului.

Se aplica dispozitiile legilor incidente privitoare la cheltuiele necesare executarii silite si in acest caz? Sau acestea au fost si ele suspendate (nu stiu daca este corect folosit acest termen in contextul actual) in urma cererii de suspendare inaintate de catre creditor executorului judecatoresc, fiind necesare doar platile pentru timbru si onorariul executorului?

Multumesc anticipat!!

Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
AlexL94, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubiri salariale titibus titibus Pentru despagubiri egale cu salariile majorate ,reactualizate si indexate de la data concedieri pina la data deciziei cistigate in instanta, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Executarea silita in ncpc deli_andra76 deli_andra76 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca cheltuielile de executare silita trebuie sa fie platite inainte de a incepe executarea, de cel care apeleaza la un ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de executare platite de creditor in caz de renuntare la executare silita petrut81 petrut81 Buna seara,in anul 2011 urma unei decizii curtii de apel Targu Mures judecatorii au decis ca o persoana sa ne plateasca 100.000 roni daune morale in urma ... (vezi toată discuția)