avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract chirie-proprietar gresit trecut in contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract chirie-proprietar gresit trecut in contract

Buna seara!Recent am incheiat un contract de inchiriere,inregistrat la finante si am aflat ulterior ca de fapt proprietarul imobilului este alta persoana si nu cea din contract.
Povestea sta cam asa:
Bătrâna,a lasat nepoatei terenul si casa batraneasca conform unui contract de intretinere cu uzufruct viager.Între timp,nepoata a demolat casa bătraneasca si a construit una noua pe numele ei.Eu deja stau in aceasta casa a nepoatei dar platesc chirie bunicii cu care am incheiat contractul(si bunica locuieste tot aici).Nepoata nu are nimic impotriva.ca eu stau acolo si mi-a zis sa platescesc in continuare chiria bunicii.
Deja am apucat sa inregistrez contractul de chirie la finante si dupa la serviciu,de unde mi se deconteaza suma pe care o platesc pt chirie.Credeti ca pot lasa asa contractul in conditiile in care nepoata nu are nimic impotriva cu sederea mea in casa sau sa merg sa fac alt contract?(iar drumuri si timp pierdut).Credeti ca v-or fi probleme de ordin juridic,in conditiile in care batrana va plati impozitul pe chirie la timp?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract chirie-lamurire Florinel1990 Florinel1990 Buna ziua!Urmeaza sa ma mut in chirie(o sa-mi fie decontata de la serviciu o parte din suma chiriei dupa de le duc contractul de chirie intre mine si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere-dilemă Florinel1990 Florinel1990 Buna ziua!Urmeaza sa ma mut in chirie.Cu cine trebuie sa fac contractul de inchiriere in conditiile in care persoana la care urmeaza sa ma mut,are un contract ... (vezi toată discuția)