avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, in cazul in care am primit notificare cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, in cazul in care am primit notificare cu incetarea ...

Bună ziua, in cazul in care am primit notificare cu incetarea contractului de muncă, aflandu-ma in cele 90 de zile de probă și nu am fisa postului și nici evaluare,iar in ziua in care mi a fost trimis eram in concediu. Se poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati ... T.I.2018 T.I.2018 Buna ziua, V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie legata de incheierea contractului de munca in perioada de proba, aflandu-ma ... (vezi toată discuția)
Restructurare post anymaryh anymaryh Buna ziua, Am urmatoarea situatie: restructurarea unui post, i s-a dat notificarea cu termenul de preaviz si oferirea unui alt post. Are termen de 3 zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care ultima zi de proba este 21.06.2021 ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, In cazul in care ultima zi de proba este 21.06.2021 ( adica a 90-a zi), incetarea contractului individual de munca se poate face cu 21.06? sau cu ... (vezi toată discuția)