avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua ,ma numesc Dan si as dori sa intreb cum pot ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua ,ma numesc Dan si as dori sa intreb cum pot sa mi se ...

buna ziua ,ma numesc Dan si as dori sa intreb cum pot sa mi se trimita in spania unde am resedinta duplicatul dupa diploma de 10 clase omologata si tradusa cu apostola de la Haga. va multumesc anticipat dan.
ps. nu ma pot deplasa din spania , nu am cui sa fac procura cuiva ca sa ma ajute.
Buna ziua,
In acest caz ar fi bine sa contactati un avocat din localitatea dvs. - adica din localitatea unde se afla liceul respectiv.
Acesta, in baza imputernicirii avocatiale, va putea sa obtina actele de care aveti nevoie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut diploma de bacalaureat ClaudiuXZ ClaudiuXZ Buna , mi-am pierdut diploma de bacalaureat, mai am doar o copie tradusa si legalizata in romania [acum locuiesc in spania] si pentru a-mi omologa diploma am ... (vezi toată discuția)
Apostila oana01 oana01 Buna ziua, Sora mea doreste sa vanda un apartament. Momentan ea se afla in Spania. Am fost la un notar si mi-a spus ca ea trebuie sa trimita o procura de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea certificatului de nastere GYMMY GYMMY buna ziua cum putem sa scimbam certificatul de nastere daca nu santem in romania mai precis locuim in spania si ce trebuie sa facem (vezi toată discuția)