avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mi-am pierdut diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mi-am pierdut diploma de bacalaureat

Buna , mi-am pierdut diploma de bacalaureat, mai am doar o copie tradusa si legalizata in romania [acum locuiesc in spania] si pentru a-mi omologa diploma am nevoie de A) diploma in original B)o stampila de la ministerul de invatamant din romania sa-mi oficializeze diploma [asa mi s-a spus de cei de aici]. Caut o solutie pentru aceasta problema care nu ar insemna deplasarea mea in Romania.
Cel mai recent răspuns: ClaudiuXZ , utilizator 21:48, 14 Septembrie 2017
Buna ziua,
Ma tem ca fara prezenta dumneavoastra in tara va fi mai greu.
Va trebui sa formulati o IMPUTERNICIRE SPECIALA la un notar din Spania, sa imputerniciti pe cineva cunosct din tara care sa mearga la liceul absolvit de dumneavoastra si sa solicite un duplicat al diplomei de bacalaureat care, ulterior sa fie apostilat de Ministerul Invatamantului.
Am deja o copie tradusa si legalizata, daca o trimit cuiva in Romania pentru apostila ? Dupa ce ii fac imputernicire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Autenticitate diploma vally vally Buna ziua, De curand am avut nevoie de o copie legalizata a diplomei de bacalaureat,dar nici un notar nu a vrut sa o legalizaze X-( deoarece stampila ... (vezi toată discuția)