avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autenticitate diploma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autenticitate diploma

Buna ziua,

De curand am avut nevoie de o copie legalizata a diplomei de bacalaureat,dar nici un notar nu a vrut sa o legalizaze X-( deoarece stampila liceului nu apare si pe poza mea.cum ar fi normal,doar pe marginea pozei....eu ce pot face pentru a demonstra autenticitatea diplomei? #-o

Multumesc anticipat,
O zi buna
Cel mai recent răspuns: vally , utilizator 15:18, 16 Ianuarie 2009
Mergeti la secretariatul Liceului care va eliberat diploma si expuneti problema dumneavoastra , iar treaba este a lor sa va rezolve problema
Succes
Am fost,si mi-au dat o adeverinta care confirma autenticitatea diplomei,dar atat...iar aceasta adeverinta nu are nici o valoare pentru notar si nu numai....nu au vrut sa puna alta stampila peste poza din motivul ca atunci cand am absolvit eu institutia se numea liceu iar acum se numeste colegiu si au schimbat si stampila.....

Incercati la mai multi notari...
Faceti si o cerere la minister, le expuneti problema, sa rezolve.
multumesc mult,
o sa mai incerc.
revin cu "solutia",dupa ce rezolv problema!

o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat scrisa gresit. Annamaria G Annamaria G Liceul unde am absolvit acum 10 ani nu imi elibereaza adeverinta de autenticitate a Diplomei de Bacalaureat (necesara pentru legalizarea diplomei) deoarece la ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut diploma de bacalaureat ClaudiuXZ ClaudiuXZ Buna , mi-am pierdut diploma de bacalaureat, mai am doar o copie tradusa si legalizata in romania [acum locuiesc in spania] si pentru a-mi omologa diploma am ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)