avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de bacalaureat scrisa gresit.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de bacalaureat scrisa gresit.

Liceul unde am absolvit acum 10 ani nu imi elibereaza adeverinta de autenticitate a Diplomei de Bacalaureat (necesara pentru legalizarea diplomei) deoarece la disciplina Educatie Fizica a fost trecut proba scrisa in loc de proba practica.
In diploma au fost facute si modificari (stersaturi cu lama) ale notei finale pe clasa a X- a de catre fosta diriginta (tot cea care a scris si diploma); modificare facuta si in Registrul Scolii. Si Foaia matricola a fost scrisa gresit la anul nasterii dar aceasta mi-a fost anulata si eliberata pe loc una corecta.
Am depus cerere la secretariatul scolii pentru solicitarea unei noi diplome dar mi s-a raspuns negativ deoarece nu au formular. Secretara insista sa dau documentul pierdut asigurandu-ma ca e singura solutie pentru rezolvarea problemei. E corect sa declar pierdut un document pe care il am in mana? Locuiesc in strainatate si m-au facut sa pierd timp si bani plinbandu-ma degeaba. Ce ma sfatuiti, cum as putea rezolva problema?

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:50, 25 Mai 2010
In situatia in care documentul pe care il aveti in mana ,contine stersaturi si este impropriu sau nefolositor necesitatilor dvs,se impune sa declarati documentul pierdut ,sa informati si sa probati unitatii scolare parcurgerea obligatiilor ce va revin cu atentionarea asupra eliberarii unui document justificativ
Formulati sesizare la M.EI. pentru a obliga unitatea de invatamant sa elibereze o noua diploma in conditii legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut diploma bac AncaT1 AncaT1 As vrea sa stiu care este procedura de a obtine o noua diploma de BAC si cat dureaza. (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a pierdut diploma de bac. ce trebuie sa facem mai ... Cytadel Cytadel Mamei mele i sa pierdut diploma de bac. Ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)