avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut,vreau sa stiu daca la calculul vechimii anilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut,vreau sa stiu daca la calculul vechimii anilor de pensie,pot ...

Salut,vreau sa stiu daca la calculul vechimii anilor de pensie,pot aduna 6 luni pentru numai 2 ani lucrati in gr.II-a inainte de anul 2000 (parca legea spune ca-ti trebuie minim 5 ani lucrati ca sa-ti ia in considerare cate 3 luni la fiecare an de gr. II).Cu aceste 6 luni stiu cand fac stagiul complet de cotizare 35 ani.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:51, 9 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aduceti orice luna de grupa.
Merita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare gr. a ii-a de munca badeadan badeadan Pentru perioada 06.07.1983-01.04.1992(8ani,8luni,25zile) am adeverinta de gr. a II-a ,eliberata in anul 2000.Conform art. 55, tab.1 ,din legea ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie la limita de varsta jhon73 jhon73 Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu calcularea pensiei socrului meu dupa un stagiu complet de cotizare si cum se calculeaza cate puncte a strans ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Derulator Derulator Am 54 ani, o vechime in munca de 30 ani (fara armata si facultate), si lucrand in siderurgie, castig inca aprox. 5 ani la vechimea in munca. Ma pot pensiona ... (vezi toată discuția)