avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Are cineva dreptul de a-mi cere copie dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Are cineva dreptul de a-mi cere copie dupa buletin ...

Buna ziua!
Are cineva dreptul de a-mi cere copie dupa buletin pentru un contract de prestari servicii in valoare de aproximatjv 500 de lei pentru a-mi redacta contractul?
Nu trebuie procedat mai intai sa imi trimita draft-ul de contract sa vad ce scrie acolo?
Si pentru ce ii trebuie copie dupa buletin? Numele si eventual CNP-ul nu-i suficient?

Alte discuții în legătură

Notificare din partea asociatiei de proprietari livache74 livache74 Buna ziua, am primit toti propietarii in cutia postala o NOTIFICARE din partea sociatiei de propietari , sa depunem in cutia asociatiei la cererea presdintelui ... (vezi toată discuția)
Duplicat la testament notarial corina51 corina51 Bună ziua. Am o verișoara primară singură, fără moștenitori rezervatari, care îmi spune că a făcut testament în favoarea mea și în final mi-a și ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am urcat in ratb și am uitat sa validez cardul..la ... andreeageorgiana909@gmail.com andreeageorgiana909@gmail.com Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez cardul..la următoarea stație a urcat controlorul și Ma prins fără el validat,aveam bani pe card!mia ... (vezi toată discuția)