Laura Ciobeica a scris:
Intr-adevar, textul legii spune sa se prezinte actul de identitate responsabilului cartii de imobil.
Daca va este atat de frica de eventuale incalcari ale legii de catre presedinte, notati pe o hartie toate datele solcitate si o predati conducerii. Am avut si eu astfel de situatii si am rugat sa-mi noteze doar datele ce trebuie completate in cartea de imobil.
L.C.
Va multumim ptr. raspuns, dar cand am avut diversi presedinti de bloc pe care i-am prins ca au furat din banii nostri ( am demonstrat cu acte si martori furul) si mai mult cum s-au facut credite de pe urma unor amarati de pensionari de le-au dat buletinele, normal sa ne luam masurile de siguranta necesare (sa-i privim pe toti cu suspiciune). Si apropo , din cate imi aduc aminte actele asociatiei nu se tin in casa la presedintele de bloc , ci la sediul asociatiei , acolo unde se fac incasari, adica la subsolul blocului in cazul nostru, stiu ca a iesit o lege prin 2011 in care se stipula asta , ca " actele asociatiei se tin la domiciliul asociatiei, si nu la cel al administratorului sau presedintelui de bloc" . Daca tine actele asociatiei in casa si nu doreste sa le duca la asociatie sa le putem citi si noi , ce putem face impotriva presedintelui de bloc ??? i-am cerut statutul sa-l citim si ne-a refuzat. Mentionez ca a inregistrat asociatia de propietari la tribunal, i-a dat statut juritic fara a ne intreba, consulta si pe noi, si mai ales cum spune legea 230/2007 sa faca adunare generala constitutiva pe tema asta, corect?