avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general De la 1 iulie 2023 mai pot face factura clasica?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

De la 1 iulie 2023 mai pot face factura clasica?

Bună ziua.. As dori să știu dacă de la 1 iulie 2023 mai pot face factură clasică pe suport de hartie către o unitate școlară care dorește să achiziționeze produse electrice consumabile, gen becuri sau tuburi iliminat sau este obligatoriu să mă înregistrez pentru E-factura?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 16:13, 31 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca plateste cu bon fiscal, si nu cere factura, nu trebuie sa va inregistrat, in caz contart da,trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care se completeaza nir la pfa ContSters60237 ContSters60237 Doresc sa stiu ce fac apoi cu aceasta factura pt a o inregistra in contabilitate? O inregistrez in registrul de intrari marfuri sau trebuie trecuta si in ... (vezi toată discuția)
Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)