avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila asociatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila asociatie

O asociatie, incaseaza subventii, bani de la oameni care au oi, si bani pt lemne din pădure.
Puteti sa ma ajutati cu o monografie contabila?
Care sunt obligatiile asociatiei din punct de vedere fiscal?
Pt banii incasati de la oieri/pastori, trebuie eliberata chitanta?
Ce legislatie trebuie sa citesc pt a-mi clarifica nelamuririle legate de asociatii?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Incarcare nejustificata la intretinere patty37 patty37 sper sa ma poata indruma cineva ce trebuie sa fac....in anul 2008(martie) am fost somata de catre o firma de recuperari ca in termen de 15 zile sa-mi achit ... (vezi toată discuția)
Ce condiții de formă trebuie să îndeplinească chitanțele de la asociația de proprietari? AdrianSchiaua AdrianSchiaua Administratorul cand incaseaza cota de intretinere este obligat sa ofere bon fiscal sau daca ofera chitanta, aceasta nu trebuie sa contina stampila cu datele ... (vezi toată discuția)
Antet chitantiere ContSters43672 ContSters43672 asociatia are angajata o firma ce tine contabilitatea ..chitantierele emise nu tre sa poarte antetul asociatiei? actele aferente activitatii asociatiei nu tre ... (vezi toată discuția)