avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara ,va rog mult sa ma ajutati cu un model de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara ,va rog mult sa ma ajutati cu un model de PV pentru ...

Buna seara ,va rog mult sa ma ajutati cu un model de PV pentru donatie/sponsorizare.Am montat un aer conditionat la un Liceu si nu le percep nici un cost,lucrarea a fost efectuata in mod gratuit de catre noi.Liceul trebuie sa aiba un doc,justificativ pentru montaj sub forma de donatie sau sponsorizare.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Produs fara garantie concreta popo_acas popo_acas Buna ziua, Am patit astfel : -m-am hotarit sa cumpar un aparat de aer conditionat , si am gasit de la firma X , cu 5 ani garantie aparat/10 ani garantie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma montare aer conditionat Mani18 Mani18 Bună ziua! As dori sa îmi înființez o firma de prestări servicii și anume montaj de aer condiționat. Ce autorizații îmi trebuie? Îmi trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o intrebare, va rog! blocul in care locuiesc acum ... andreipr23 andreipr23 Buna seara, Am o intrebare, va rog! Blocul in care locuiesc acum este in reabilitare termica si doresc sa pun aer conditionat. Pot dupa ce se termina ... (vezi toată discuția)