avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Părinții au vândut în urma cu 15 ani un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Părinții au vândut în urma cu 15 ani un teren ...

Bună ziua
Părinții au vândut în urma cu 15 ani un teren ca și forma un triunghi dreptunghic și când s au făcut actele s a constatat ca o bucata din unghiul de sus respectiv 249 este extravilan și cel care a cumpărat a vrut restul cu o deschidere la drum județean de 90 ml.
Atunci s a stabilit ca dacă se vinde ne anunță și ne lasă o cale de acces.
Bineînțeles ca nu avem cale și construcțiile sunt atât de prost făcute (în triunghi) ca nu exista posibilitatea sa obținem de la unul din proprietare cale nici de ar vrea.
Cat de vinovata e primăria sau cei de la cadastru când s a dat autorizații de construcție și nu s a văzut terenul nostru?
Ce se poate face în condițiile date?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Sfat juridic achizitionare teren langa drum national roland81 roland81 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: am gasit un teren in Crevedia, la drumul national, la un pret acceptabil. Terenul are forma unui dreptunghi, cu ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre o constructie si gardul vecinului alex 88 alex 88 Buna ziua, numele meu este alex si am o intrebare, am avutun proces cu un vecin pt o bucata de teren de 1,5 mp, acesta a castigat\" desi nu stiu cum\" , si ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)