avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt studenta basarabeana si recent am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt studenta basarabeana si recent am finisat licenta ...

Buna ziua. Sunt studenta basarabeana si recent am finisat licenta in una dintre universitatile romane si vreau sa ma angajez in campul muncii. In perioada de studii am stat in baza unui permis de sedere temporar, in cadrul caruia am avut dreptul la munca de maxim 20h/saptamana. Ce posibilitati de a lucra full-time am, fara a avea cetatenie romana? De mentionat e ca am rude cu cetatenie romana.

Alte discuții în legătură

Cu privire la drept de munca al unui cetatean român cu domiciliul in rm (student) fara permis de sedere temporar insa cu drep de sedere nelimitat milianno milianno Ziua buna, sunt student in anul 3 si, am dat de o asa problema care se pare ca nu putem gasi o solutie. Recent am fost acceptat pentru un post de munca ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am permis de ședere pe termen lung ue cu drept de ... Neda Shadfar Neda Shadfar Buna seara, Am permis de ședere pe termen lung UE cu drept de munca full time, reședința și domiciliul in România. Stau aici de la vârsta de 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, aș dori să știu dacă un student străin poate ... Madlia Madlia Bună seara, aș dori să știu dacă un student străin poate lucra full time pe perioada vacanței de vară. Mulțumesc. (vezi toată discuția)