avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, aș dori să știu dacă un student ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, aș dori să știu dacă un student străin poate ...

Bună seara, aș dori să știu dacă un student străin poate lucra full time pe perioada vacanței de vară. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 20 Mai 2022
Străinii titulari ai dreptului de ședere temporară pentru studii pot fi încadrați în muncă pe teritoriul României fără aviz de angajare numai cu contract individual de muncă cu timp parțial cu durata muncii de maximum 4 ore pe zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studentă în românia, anul ii, am permis de ședere, dar ... Ana Manciu Ana Manciu Sunt studentă în România, anul II, am permis de ședere, dar am auzit că s-a schimbat legea și avem drept de muncă de 8 ore, este adevărat? (vezi toată discuția)
Cu privire la drept de munca al unui cetatean român cu domiciliul in rm (student) fara permis de sedere temporar insa cu drep de sedere nelimitat milianno milianno Ziua buna, sunt student in anul 3 si, am dat de o asa problema care se pare ca nu putem gasi o solutie. Recent am fost acceptat pentru un post de munca ... (vezi toată discuția)
Angajare personal strain claraalex claraalex trebuie sa angajez un student din R.Moldova care are permis de sedere cu drept de munca.Cu cate ore/zi ar trebui sa-l angajez.? Multumesc. (vezi toată discuția)