doresc sa aflu urmatoarele informatii:
Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat perpedicular pe strada de acces cu dublu sens. Periodic sunt parcate mai multe masini pe strada respectiva ingreunand accesul in garaj cu masina personala.
Am solicitat un indicator oprire interzisa serviciului de siguranta al circulatiei aferent localitatii respective insa a fost refuzat.
As dori sa stiu legislatia in acest caz cu privire la dimensiunea minima a strazii astfel incat manevra de introducere/scoatere in garaj sa fie in conditii de siguranta.
Mentionez ca drumul de acces are o latime de 6 m, iar masinile parcheaza paralel (din cei 6 m raman aproximativ 4,3 m) pentru manevre de intoarcere a masinii la 90 grade.
sunt acele afise care se pot lipi pe usa cu "NU parcati", inscriptionarea pe asfalt de catre o persoana in afara celor autorizati este interzisa, nu pot eu sa iau pensula si sa vopsesc pe asfalt "NU PARCATI" sau semnul aferent.
sunt 40 de boxe de garaj care sunt perpediculare pe o cale de acces, un drum public, sa scrii in fata la fiecare garaj ar fi pierdere de vreme + in timp se sterge, cel mai bine ar fi montarea unui indicator.
Daca stie cineva vreo parghie legala sau legislatie care se poate aplica ...
Aaaa, acum dați alte amănunte, sunt 40, nu un garaj. Păi de ce nu faceți un demers colectiv? Iar marcajul rutier de interzicere staționare nu înseamnă să scrii "Nu parcați". Ci sa faci un marcaj în zig-zag, pe asfalt. . Cum mai vedeți la stațiile pentru transport în comun.