avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... comunitate ce este cu minciuna de 700 lei? pensia a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

comunitate ce este cu minciuna de 700 lei? pensia a sosit dar ...

comunitate ce este cu minciuna de 700 lei? pensia a sosit dar cei 700 lei sau evaporat ! dex ...razboi in ucraina, seceta, nu mai sunt bani de furat, .......la dracu" cu pensionarii muritori de foame...poate se mai imputineaza,,,
Cel mai recent răspuns: florinaandrei592@gmail.com , utilizator 18:00, 13 Iulie 2022
Și eu am aceeași problema ,am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022 și în luna iulie mi-a venit prima dată pensia pe toată perioada aceasta 2613 lei,dar cei 700 unde sunt?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022, și pe decizia ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022, și pe decizia de pensionare am 488 Ron ,prima pensie mi-a venit acum in iulie și din urmă 2613,întrebarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna aprilie tatal meu a murit iar mama a bagat ... ana-maria iacob ana-maria iacob Buna ziua! In luna aprilie tatal meu a murit iar mama a bagat dosarul de pensie de urmas in data de 17.05.2022.Pe 21 iunie a primit decizia de pensie( ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru însoțitor face parte din cumulul venitului ... Coveianu Marian Coveianu Marian Indemnizația pentru însoțitor face parte din cumulul venitului pensionarului pentru stabilirea acordării celor 700 lei ? (vezi toată discuția)