avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022, și pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022, și pe decizia ...

Am băgat dosarul de pensionare pe 13 mai 2022, și pe decizia de pensionare am 488 Ron ,prima pensie mi-a venit acum in iulie și din urmă 2613,întrebarea mea este de ce nu am primit și eu cei 700 lei în luna iulie?
Cel mai recent răspuns: florinaandrei592@gmail.com , utilizator 21:54, 15 Iulie 2022
Pentru ca in luna Aprilie 2022 ati avut venituri salariale.
[ link extern ]
Se pare ca v-a lamurit cineva.Nu vazusem raspunsul si doream sa va dau eu unul.Acum,ma abtin :)
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
Alexandrarares, utilizator
Dar eu din ianuarie 2022 am fost in concediu medical și venitul meu a fost de 1200 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunitate ce este cu minciuna de 700 lei? pensia a sosit dar ... Costica1953 Costica1953 comunitate ce este cu minciuna de 700 lei? pensia a sosit dar cei 700 lei sau evaporat ! dex ...razboi in ucraina, seceta, nu mai sunt bani de furat, .......la ... (vezi toată discuția)
Plata concediu si indemnizatie maternitate reddream reddream Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este suma pe care o voi primi ca indemnizatie pentru cresterea copilasului meu.Situatia este astfel:Pana in 13 ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma ajutati!!! reddream reddream Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este suma pe care o voi primi ca indemnizatie pentru cresterea copilasului meu.Situatia este astfel pana in 13 ... (vezi toată discuția)