avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca o firma vinde condimente si seminte, in speta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca o firma vinde condimente si seminte, in speta fructe uscate ...

Daca o firma vinde condimente si seminte, in speta fructe uscate (merisor, catina, coacaz,goji, etc) precum si telina radacina maruntita, etc impachetate individual in ambalaje de 50-70grame, are obligatia sa se inscrie in e. factura?Se incadreaza aceste produse in grupa produselor cu risc fiscal ridicat?

Alte discuții în legătură

Avize pentru comercializare gemuri mcteo mcteo am atestat de producator (fructe, flori - lavanda, seminte), stie cineva ce avize imi trebuie pentru a putea comercializa siropuri, gemuri, uleiuri presate la ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Ce este e-factura? eduard56463 eduard56463 ce este e factura? am un pfa si folosesc o aplicatie de emitere facturi simpla, imi trebuie obligatoriu e factura? (vezi toată discuția)