avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA E factura B2G- contracte clasificate. Buna ziua. Va ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

E factura B2G- contracte clasificate. Buna ziua. Va rog sa ne ...

E factura B2G- contracte clasificate.
Buna ziua. Va rog sa ne ajutati cu lamuriri privind e-factura in relatia B2G: firma B2B cu facilitati in domeniul constructiilor presteaza servicii de antrepriza generala, de proiectare, de management de proiect in relatia cu autoritati contractante cu care au incheiate contracte clasificate, trebuie sa transmita facturi prin sistemul e-factura? Multumim!

Alte discuții în legătură

E factura b2g pentru firma b2b -servicii de antrepriza contabilitate multinvest contabilitate multinvest Buna ziua., va rog sa ne ajutati cu lamuriri privind e-factura in relatia B2G: firma B2B cu facilitati in domeniul constructiilor presteaza servicii de ... (vezi toată discuția)
Suntem obligati sa ne inregistram in registrul operatorilor ro e-factura? marga.bratoloveanu marga.bratoloveanu buna ziua, Referitot la ord ANAF 1713/2021,suntem obligati sa ne inregistram in Registrul operatorilor RO e-FACTURA? Precizez ca suntem societate com cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , suntem o societate de prestari servicii care avem ... mihaelabud mihaelabud Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de ... (vezi toată discuția)