avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem ...

Buna ziua ,
Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de interpretare a legii am depus formularul 084, problema noastra este ca acum nu stim exact ce trebuie sa transmitem acum in registru , transmitem toate facturile indiferent daca colaboratorul nostru este sau nu inregistrat in registrul RO E-Factura ? Sau doar acele facturi pentru care este si beneficiarul inregistrat in registru ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:51, 14 Iulie 2022
transmiteti doar acele facturi catre firme B2B pt bunuri cu risc fiscal ridicat indiferent ca acei clienti sunt inregistrati in sistem sau nu .

De asemenea in relatia B2G cu institutii de stat transmiteti in SPV toate facturile de livrari de bunuri sau prestari de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare e-factura ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum inregistrez pe ANAF o firma in registrul E-factura dar nu trebuie sa completez 084 in relatia B2G este firma. As dorii pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Facturile catre persoane fizice le trec in e-factura? mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am o i.i. si m-am inregistrat in Registrul e-factura din spv, completand formularul 084, iar de la 1 februarie 2024 este activa. Intrebare: Ce ... (vezi toată discuția)
E-factura pentru servicii online catre clienti externi? dobre_dani dobre_dani Va rog sa ma ajutati cu informatii despre obligativitatea de a folosi sistemul RO e-factura in cazul meu. Activitatea mea economica este limitata la prestarea ... (vezi toată discuția)