avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturile catre persoane fizice le trec in e-factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturile catre persoane fizice le trec in e-factura?

Buna ziua!
Am o i.i. si m-am inregistrat in Registrul e-factura din spv, completand formularul 084, iar de la 1 februarie 2024 este activa.

Intrebare: Ce obligatie mi-am creat prin inregistrarea in acest registru, in afara ca voi transmite facturi prin e-factura?
Trebuie sa emit toate facturile prin e-factura, inclusiv persoanelor fizice cu cnp?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mirela1984 , utilizator 11:28, 17 Ianuarie 2024
Către persoane fizice nu le treceți în e-factura.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare e-factura ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum inregistrez pe ANAF o firma in registrul E-factura dar nu trebuie sa completez 084 in relatia B2G este firma. As dorii pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , suntem o societate de prestari servicii care avem ... mihaelabud mihaelabud Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul e-factura voicudamian voicudamian am inteles ca trebuie sa ma inregistrez obligatoriu in registrul e-factura.ro eu fiind PFA cu activitate de traducator. Vreau sa stiu daca inregistrarea mea se ... (vezi toată discuția)