avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost stramutata dintrecare ...

Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost stramutata dintrecare si fratele la o varsta frageta dupa dua luni de zile in tinpul stramutarii fratele a decedat din cauza mizere detin acte doveditoare va rog sa Imi dati un raspuns doresc sa deschid proces pt.despagubiri banesti in baza fratelui care a decedat eu deja primesc o indemnizatie de 80 lei in baza parintilor mei va rog care sunt sansele pt.a castiga procesul Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2022
paris50paris, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea pentru copiii strămutaților paris50paris paris50paris Stramutati buna ziua va rog frumos un sfat eu sunt nascut In 1965 si am Inteles ca sa publicat lege 130 din 15 iulie 2020 ptr.copii stramutatilor eu am avut ... (vezi toată discuția)
Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2016 paris50paris paris50paris Buna ziua, Va rog sa mi dat si mie un raspuns, daca familia mea a fost stramutata in 1952 si fratele de virsta de 1 an si 6 luni care a decedat in tinpul ... (vezi toată discuția)