avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea pentru copiii strămutaților
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea pentru copiii strămutaților

Stramutati buna ziua va rog frumos un sfat eu sunt nascut In 1965 si am Inteles ca sa publicat lege 130 din 15 iulie 2020 ptr.copii stramutatilor eu am avut parintii stramutati In perioada anilor 1951-1953 dintre care si un frate de un anisor care a fost stramutat Inpreuna cu parintii dupa care In mai putin de doua luni a decedat din cauza mizere detin toate actele doveditoare parintilor si al fratelui precum ca a decedat In baracile din bicaz. va rog sa Imi dati un sfat da ca eu benificiez de aceasta lege va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: paris50paris , utilizator 08:21, 7 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergi la Ajpis din localitatea din care locuiesti.Ei iti vor spune ce acte ai nevoie pt.a beneficia de indemnizatie.
Multumesc frumos.
Va rog da ca se poate si o ultima Intrebare In baza fratelui care a decedat In baracile din bicaz din cauza conditiilor mizere se poate deschide o actiune In istanta ptr.despagubiri banesti? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt fiu de deportati si stramutati in perioada anilor ... paris50paris paris50paris Buna ziua sunt fiu de stramutati si deportati in prioada anilor 1952-1953 familia mea a fost tramutata cu domiciliu obligatoriu dintre care si fratele care a ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)