avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, Am avut un accident in urma cu ceva timp, Un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, Am avut un accident in urma cu ceva timp, Un pieton ...

Salutare,
Am avut un accident in urma cu ceva timp,
Un pieton alergand pe trecere, am franat dar din pacate din cauza asfaltului umed totusi l-am lovit cu oglinda, nimic grav, a avut o usoara entorsa cand a cazut,

Am sunat la 112, si apoi am fost la sectia de politie impreuna cu pietonul,

Mi s-a facut dosar penal de vatamare corporala, acesta a fost clasat,

dar mi s-a spus de la politie ca voi avea in continuare permisul suspendat pentru o perioada de 6 luni,

Intrebarea ar fi, de ce perioada de suspendare a permisului este de 6 luni ? nu ar fi trebuit sa fie doar 3 ?

Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
AdrianPris, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorascu f , utilizator 18:57, 14 Iulie 2022
Eu am dat examen si am facut cerere de reducere iar raspunsul a fost urmatorul,conducatorul auto se regaseste intr-una di situatiile prevazute de art 104 alin.2
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
tudorascu f, utilizator
Și i-ați dat în judecată? Nu. Mai ales ca răspunsul e malițios și golanesc, în care dintre situațiile respective nu a precizat.

Ce au făcut nu înseamnă că au avut temei legal.
i-am dat in judecata pentru nerespectarea CONSTITUTIEI,art 15,dar la cum se misca instantele,trece perioada de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg ... Teofil56 Teofil56 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg 1391/2006 pentru depunerea cererii de reducere a perioadei de suspendare a permisului auto ... (vezi toată discuția)
Redobandire carnet conducere la 30 zilebuna ziua ! se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile ... Teo15 Teo15 Buna ziua ! Se poate redobandi carnetul de conducere la 30 zile in cazul in care conducătorul auto a fost depistat cu o alcoolemie in aerul expirat de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o întrebare mi s-a suspendat carnetul ... tolea mioara tolea mioara Bună dimineața am și eu o întrebare mi s-a suspendat carnetul de conducere pe două luni pentru neacordare de proprietate cu accident fără victime doar ... (vezi toată discuția)