avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este necesara recenzarea mea in Romania?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este necesara recenzarea mea in Romania?

Bună ziua,
Cetățean român, care de șapte ani lucreaza în străinătate cu contract nedeterminat, plătind steuer și toate taxele și impozitele, cu toate formele legale de rezident. In acești ani, lunar, am trimis euro in România cu toate ca Guvernul nostru nu ia în considerare acest fapt .
Va rog să-mi spuneți daca este necesara recenzarea mea in România?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sachebogdan , utilizator 08:04, 16 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Va mulțumesc frumos.

george-neagu a scris:

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salariu din strainatate livius1302 livius1302 Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se impoziteaza venitul meu care se compune din salariu venit din strainatate.(mentionez ca petrec mai mult de 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cutepov cutepov La calcularea ICCse ia in calcul diurna??????Exemplu salariu lunar net4629+66ron/zi diurna lunar1980 activitatea firmei se desfasoara in Franta...deci la ... (vezi toată discuția)
Diurna externa ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Cat este diurna pt. un muncitor necalificat care este angajat cu contract de munca in Romania dar care lucreaza in Franta, cu toate autorizatiile ... (vezi toată discuția)