avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Angajare cetatean israelian Buna ziua, Dorim sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Angajare cetatean israelian Buna ziua, Dorim sa angajam un cetatean ...

Angajare cetatean israelian

Buna ziua,
Dorim sa angajam un cetatean israelian, care momentan se afla pe teritoriul Romaniei in baza vizei de intrare, permisul de sedere pe care l a avut in scop de studii este expirat ca urmare a finalizarii studiilor, iar la inceputul lui august ii expira si viza de pe pasaport.
Am inceput demersurile pentru angajare ( cu solicitarea adeverintei de la ANOFM ) insa tot procesul este de durata si nu ne putem incadra pana in august cand ii expira viza. As dori sa stiu daca pasii pe care ii avem de parcurs sunt:
- Adeverinta ANOFM pentru aviz munca
- Cu avizul de munca persoana in cauza solicita viza pentru angajare
- Facem angajarea
- Cu viza si avizul de munca depune pentru permis sedere in scop de munca.
Nu imi este clar cum trebuie procedat daca intre timp ii expira viza de pe pasaport.Se reintoarce in tara de origine si ramane acolo pana la obtinerea avizului de munca? Putem ca dupa obtinerea avizului el sa depuna - fara sa solicite alta viza - direct la IGI pentru permis sedere?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)