avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie mediu pentru coduri CAEN secundare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie mediu pentru coduri CAEN secundare

Pe langa activitatea principala pentru care detinem autorizatie de mediu, firma mai are si alte 4 activitati secundare ( Fabricarea anvelopelor si a camerelor de aer; resaparea si refacere anvelopelor - CAEN 2211, Fabricarea altor produse din cauciuc - CAEN 2219, Fabricarea placilor, foliilor, tuburilor si profilelor din material plastic - CAEN 2221, Fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic - CAEN 2222) care au fost prinse in actul constitutiv de la infiintare (acum mai bine de 10 ani) , dar practic nu s-a desfasurat nicio activitate in companie aferenta acestor coduri. Trebuie obtinuta autorizatie mediu pentru aceste coduri daca nu desfasori efectiv activitate?
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
apetra, utilizator

Alte discuții în legătură

Codul caen necesar in domeniul servicii auto (vulcanizare) matasaru mihai matasaru mihai poate cineva sa ma ajute sa stiu ce cod caen imi e necesar pentru activitatea de vulcanizare :hm:=D>:) (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)