avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am un dosar penal dar mi s a comunicat ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am un dosar penal dar mi s a comunicat ca acesta va ...

Buna ziua, am un dosar penal dar mi s a comunicat ca acesta va fi clasat si se renunta la urmarirea penala (conducere cu alta categorie decat cea pentru care detin permis de conducere). Stiu sigur ce se va intampla fiindca mi s a comunicat dar am o intrebare.Cat va dura pana mi se va elibera ordonanta si o sa pot sa imi ridic permisul de conducere?Cei de la politie mi au spus maxim 2 luni, au trecut 2 saptamani de cand este trimis dosarul.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Avizare clasare dosar penal dni.0897 dni.0897 Buna ziua, va scriu in speranta de a afla o informatie in legatura cu timpul necesar pentru o avizare ce trebuie facuta pe un dosar penal la care sa anulat ... (vezi toată discuția)
Art 335,2) permis suspendat gabrielbob gabrielbob Buna ziua. in toamna trecuta am luat categoria A2. Am achizitionat o motocicleta avand 37kw, eu nestiind ca nu e in regula sa o conduc (limita fiind 35kw). Am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat romica_petrut29 romica_petrut29 Am permisul suspendat fiindka politia romana era la ciugulit si nu stia de ce sa ma ia sonduceam o duba ford tranzit si o remorca mentionez k am categoriile BC ... (vezi toată discuția)