avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Actiune in instanta impotriva RCS-RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Actiune in instanta impotriva RCS-RDS

Buna ziua. As dori sa incep o actiune in instanta impotriva RCS-RDS. Prima data voi apela la ANPC, iar daca acestia nu rezolva nimic voi merge in instanta. Problema este in felul urmator, eu am un abonament de 30 de lei, doar la internet. Prima factura mi-a venit de aproape 80 de lei. Le-am cerut explicatii, s-au incurcat in ele si de fiecare data au fost diferite. Mi se tot spune ca 30 de lei reprezinta costul de instalare al internetului dar mereu le cer avizul de instalare si niciodata nu il primesc. Inainte sa ma abonez la RCS m-au asigurat ca nu exista costuri in plus. Nu am primit si semnat niciun proces verbal pe tema costului suplimentar de 30 de lei. Mai mult, din abonamentul de 30 de lei, pe factura s-a transformat intr-unul de 40 de lei. De 3 ori am vorbit cu ei dar nu ai cu cine te intelege. Ce ma sfatuiti sa fac daca ajung in instanta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2022
Foci, utilizator
Cel mai recent răspuns: Foci , utilizator 01:50, 17 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce ma sfatuiti sa fac daca ajung in instanta

Sa stiti ce vreti, ce sa cereti in instanta.

gi-jane2 a scris:

Ce ma sfatuiti sa fac daca ajung in instanta

Sa stiti ce vreti, ce sa cereti in instanta.

Ce as putea cere? O despagubire sau ma pot intinde? Intrebarea reala este daca am sanse de castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de internet/telefonie pe adresa mea , dar cu alt nume intabulare intabulare Buna ziua, Sunt abonat al unei firme de internet/televiziune/telefonie ( RDS ) . In urma cu 2 luni , am gasit in cutia mea postala un plic cu o factura , pe ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila rcs&rds TudoracheCreola TudoracheCreola Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)