avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am o speță care mie nu mi se pare în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am o speță care mie nu mi se pare în regulă. ...

Bună ziua! Am o speță care mie nu mi se pare în regulă. Varul meu lucrează la market Profi unde a vândut la aceeași persoana 10 pungi de zahăr, apoi persoana respectiva a venit și a mai luat 3 pungi. Managerul a spus ca a primit o amenda de 1200 lei din aceasta cauza pentru ca nu au voie sa dea mai mult de 10 pungi /persoana. Acum aceasta amenda îl forțează pe el sa o plătească ceea ce nu mi se pare în regulă. Vă rog să mă ajutați cu sfaturi! Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 17 Iulie 2022
Cineva minte, cert e ca nu varul are de platit.
De la cine s-a primit acea amenda știe varul dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cass plata venituri din dividente fiore6 fiore6 Am nevoie de sfaturi intr-o situatie neasteptata si care ma depaseste. Socrul meu este pensionat pe caz de boala si in anul 2007 a vandut actiunile pe care le ... (vezi toată discuția)
Executare amenda contraventionala diana_alexandra2007 diana_alexandra2007 Buna ziua, In vara anul 2007 sotul meu a vandut o masina daf unei persoane din Iasi, dar din pacate nu a radiat-o la politie, urmand ca persoana care a ... (vezi toată discuția)
Telemunca din ue pe perioada limitata Ivico Ivico Telemunca din UE pe perioada limitata Buna ziua, Am o intrebare legata de telemunca dintr-o tara a UE. Am vazut ca au mai fost discutii pe tema asta (de ... (vezi toată discuția)