avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se poate anula o amendă stabilită prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se poate anula o amendă stabilită prin sentință judecătorească ...

Cum se poate anula o amendă stabilită prin sentință judecătorească definitivă declarată ulterior neconstituțională de CCR (in data de 15 Februarie - este vorba de amenzile pentru nepurtarea măștilor).
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie sa obtineti o noua hotarare judecatoreasca
Multumesc mult pentru amabilitate :-)

Se mai poate deschide un nou dosar daca sentinta a fost declarata definitiva..?

ANAF intentioneaza sa treaca la executarea silita (chiar daca intre timp in M.O. a fost publicata decizia CCR de neconstitutionalitate).
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2022
ElenaRosoi777, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

da. se poate. cu alt obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anulez o amenda nepurtare masca data de instanta, inca neplatita doru777 doru777 Buna ziua. Am fost amendat si in instanta s-a mentinut amenda, data de jandarmerie pentru nepurtarea corespunzatoare a mastii in spatii deschise, in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei ... Moraru Marius Moraru Marius Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei și comunicarea acestora cu ANAF În anul 2020, în perioada pandemiei de COVID-19, am fost ... (vezi toată discuția)
Somație amenda covid Vlad T Vlad T Bună seara! În data de 12.04.2020 am luat amenda pentru încălcarea prevederilor OM nr. 3/2020. Am contestat amenda deoarece polițistul nu mi-a cerut ... (vezi toată discuția)