avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU SALARIAT NORMA 4 ORE PE ZI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU SALARIAT NORMA 4 ORE PE ZI

Bună ziua. Întrebare: La câte zile de concediu de odihnă pe an are dreptul un salariat angajat cu contract de munca 4 ore /zi? Care este temeiul legal? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:04, 18 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic 20 de zile lucratoare pe an.

art.145 alin.1 C.mun. si art.106 alin.1 C.mun.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Liviuomu Liviuomu Un salut cordial tuturor ! Am si eu urmatoarea intrebare: - cum se calculeaza nr.de zile de concediu de odihna intr-un an, in cazul unui contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angajat 2 ore/zi violiza violiza buna ziua, sunt angajata cu 2 ore/ zi si as vrea sa stiu cum pot beneficia de concediu de odihna si cum ar fi corect: 1) 5 zile lucratoare pontate cu 8 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt angajată cu contract de munca cu 4 ore. anul ... Annarina Annarina Bună ziua. Sunt angajată cu contract de munca cu 4 ore. Anul acesta am luat 10 zile de concediu de odihnă și mi s-au spus de șefa mea că pt că sunt ... (vezi toată discuția)