avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna !Fratele meu a iesit pozitiv la drugtest, acum i ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna !Fratele meu a iesit pozitiv la drugtest, acum i au ajuns ...

Buna !Fratele meu a iesit pozitiv la drugtest, acum i au ajuns si rezultatele analizelor la sange care la fel sunt pozitive! Ma poate ajuta cineva cu niste informatii? O sa i se faca dosar penal, si cam cat ar dura pana i si poate lua pernisul inapoi si cam cat ar dura procesul sau ce variante sunt sa se deruleze mai repede? Mai are rost sa angajeze avocat daca rezultatul e pozitiv?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:30, 19 Iulie 2022
Dosar penal s-a întocmit după depistare. PV de constatare a infracțiunii flagrante constituie actul de sesizare a organelor de urmărire penală.
Cat durează cercetările veți avea dreptul de conducere suspendat, dacă veți fi trimis în judecata și condamnat, permisul se anuleaza.
Pentru celeritate și pentru o apărare eficiență, angajati-va avocat specializat în astfel de cauze și stabiliți împreună strategia apărării.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa urgentati angajati avocat specializat.
Pot exista diferențe foarte mari în aceste cazuri.
A iesit pozitiv la analizele de sanhe si urina la 2 tipuri de substante, mda parca se numesc , sunt ceva sanse? Cum e mai bine? Sa nearga pe recunoasterea vinovatiei? Sau sa incerce sa demonstreze ca nu au produs modificari si ca au fost inactive ? Pupile dilatate nu avea la inml ! A trrcut si probele de echilibru etc!
Este bine sa isi angajeze avocat si sa discute in conditii de confidentialitate cazul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca neaga ceva evident risca o pedeapsă cu executare.
Are dreptul sa se apere dar trebuie prin avocat și în mod științific, nu la un mod absurd și care sa nu îl ajute cu nimic.
Trebuie ca avocatul sa studieze piesele dosarului penal.
Nu se poate pe vorbe.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de ... Alexandra97# Alexandra97# Sotul meu a fost testat pozitiv la drug test si analizele de sange au iesit tot pozitive, i s a retinit permisul si s a facut dosar penal, acum e in faza de ... (vezi toată discuția)
Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)
Buna seara tuturor, in urma cu 4 luni am fost testat cu aparatul ... rrs0071 rrs0071 Buna seara tuturor, In urma cu 4 luni am fost testat cu aparatul Drugtest la volan si am iesit pozitiv la o substanta. Ulterior mi s-au recoltat probe de ... (vezi toată discuția)