avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, am o societate care a obținut in anul 2021 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, am o societate care a obținut in anul 2021 profit, ...

Buna ziua, am o societate care a obținut in anul 2021 profit, repartizat in dividende. Pot vira din contul societății suma reprezentând dividende in contul deschis de administrator la trezorerie pentru a cumpara titluri de stat? Contul de la trezorerie este pe numele administratorului? Pot avea probleme cu spălarea de bani? Sa virez aceasta suma in contul personal al administratorului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 11:40, 19 Iulie 2022
se poate vira fara probleme ( dupa ce se achita impozitul ) administratorul poate face ce vrea cu banii lui , inclusiv sa cumpere titluri de stat . Nu se pune problema niciunei spalari de bani atata timp cat se fac prin circuite bancare toate acestea . Si contul de TREZORERIE este tot contul personal al administratorului .
multumesc mut pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercițiu financiar 2019: administratorul a tot ridicat bani din firmă, cum să procedez cu conturile 542 și 461? vă rog să mă ajutați cu un sfat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Administratorul firmei a tot ridicat bani din firma si soldul lui 542 este destul de mare.Vechea contabila amvazut ca i-a inregistrat apoi in 461 ... (vezi toată discuția)
Profit nerepartizat 2009 vioconta vioconta Nu am repartizat profitul aferent anului 2009, la o SC, SRL. 1)CAT TIMP POT STA CU ACEL PROFIT NEREPARTIZAT IN SOLD?????(este legal?) 2)as putea sa majorez ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca? (vezi toată discuția)