avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am următoarea speță. Am un angajat care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am următoarea speță. Am un angajat care de luni ...

Buna ziua. Am următoarea speță. Am un angajat care de luni va trece de la norma parțială de 4 ore la norma întreaga de 8 ore/zi. In acest caz ii pot modifica salariul la 2750 lei ( cu cei 200 lei neimpozabili) sau ii fac la 2550? Din 1 august ii putem mări la 2750? Sau nu se pot acorda deloc în acest caz...?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 19 Iulie 2022
Ii puteti face direct 2750 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! daca am salariati cu salariu de 2600 lei. cum e bine ... Vartanovici  Nicolae Vartanovici Nicolae Buna ziua ! Daca am salariati cu salariu de 2600 lei. Cum e bine sa procedez ? 1.Sa fac o decizie colectiva de marire la 2750 si sa aplic OUG sau 2. Sa fac ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu brut conform oug 67/2022 Ale232 Ale232 Buna ziua, Cum pot modifica salariul brut din contract la 2750 conform OUG 67/2022, daca am avut o angajare in luna Iunie, insa nu am aplicat noua varianta ... (vezi toată discuția)
Plata angajat srl din procent ioancu ioancu Buna ziua, eram interesat daca pot angaja o persoana si sa o platesc cu un procent dintr-o anumita suma pe care o produce lunar? ( exe : 80% din incasarile ... (vezi toată discuția)