avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul casatoriei unei salariate, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul casatoriei unei salariate, schimbarea numelui ...

Buna ziua,
in cazul casatoriei unei salariate, schimbarea numelui in REVISAL se face pe baza certificatului de casatorie sau trebuie sa astept pana imi aduce cartea de identitate cu noul nume?
Stiu ca schimbarea numelui in Revisal se face in termen de 3 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii.
Salariata a adus certificatul de casatorie, dar stim toti ca emiterea unei carti de identitate dureaza cel putin 2 saptamani.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 19 Iulie 2022
Se poate face si pe baza certificatului de casatorie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in contractul de munca Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Daca o salariata se casatoreste si implicit isi schimba si cartea de identitate,ce documente se intocmesc la contractul de munca?Se transmite in Revisal? (vezi toată discuția)
Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim VKaty VKaty Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: urmare a casatoriei, angajata isi schimba numele si va trebui sa-si schimbe si CI. Cand imi va aduce ... (vezi toată discuția)