avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, stau in chirie cu contract inregistrat la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, stau in chirie cu contract inregistrat la Fisc, as ...

Buna ziua, stau in chirie cu contract inregistrat la Fisc, as vrea sa intreb daca pot sa-mi fac buletinul cu adresa din contract? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:21, 21 Iulie 2022
Doar daca aveti acordul.proprietarului..
Atunci când contractul de închiriere e înregistrat la ANAF nu mai trebuie să fie prezent și proprietarul.
Și mai sunt două situații în care nu e nevoie de prezența proprietarului:
Contractul de inchiriere/subinchiriere pentru a fi opozabil faţă de terţi, trebuie să îndeplinească una din următoarele cerinţe:
- sa fie autentificat la un notar public
- sa fie atestate partile acestuia, continutul, semnatura si data certa de catre un avocat
- sa fie inregistrat la organele teritoriale ale A.N.A.F.

[ link extern ]
[ link extern ] /
etc. - cam pe toate site-urile mai răsărite ale serviciilor de Stare civilă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă contractul de închiriere este înregistrat la ANAF nu aveți nevoie de acordul proprietarului. Este suficient să prezentați acest contract cu viza celor de la ANAF sau, dacă a fost înregistrat on-line, mesajul electronic de confirmare a înregistrării primit de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)