avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o întrebare și aș vrea un răspuns ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o întrebare și aș vrea un răspuns urgent.O ...

Bună ziua! Am o întrebare și aș vrea un răspuns urgent.O persoana care este in șomaj până în noiembrie și și-a suspendat șomajul 2 luni poate sa reia pentru o lună șomajul și apoi să îl suspende din nou pentru a pleca la munca in străinătate? Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Lucrez in anglia o parte din an, pentru cealalta parte as putea beneficia de somaj in romania? bruneta87 bruneta87 buna seara!lucrez in anglia de 4 ani,doar 6 luni pe an(pentru ca atat imi permite contractul)pana anul acesta am fost studenta,iar intrebarea mea este daca de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)
Somaj crisvasi crisvasi in prezen beneficiez de somaj, dar am primit o oferta de munca in strainatate .vreau sa stiu daca opresc somajul acuma si plec dupa ce vin pot sa reiau ... (vezi toată discuția)