Buna tuturor,de ceva timp fratele meu a luat bani de la camatari exact 3000 de lei,i a dat o data 3000 si plus 30000 dobanda si acum ei mai vor inca 3000 de lei tot dobanda,problema e ca dacă nu duce banii incep relele sa zic asa..a zis ca dacă I restituie si dobanda ii da ceva hârtie semnata de ei ca o sa l lase în pace,acum fratele meu si a luat credit din banca ca sa poată plății,respectivii l au urmărit si fug de ei ca să l atace la banii din banca.Crede ti ca după ce achita o sa l lade în pace,ma tem foarte tare pentru el.Sau o sa l urmărească sa ii I a acei bani din banca sunt totuși 4500 cat a putut scoate el.Ce sa facem?Sunt foarte speriata nu vreau politie pentru ca știu ca ei au spate si sunt mulți, plus ca am face mult mai rău la ce politie avem în ziua de azi..totuși l ar lasa în pace dacă le da dobanda?Sau o sa l mai tot sâcâie sa le dea tot timpul..chiar ma tem pentru viata lui si a mea.Am uitat sa precizez ca a amenințat o si pe dna la care s a dus sa facă creditul,sa I spună si sa I confirme ca au credit la ei..si dansa s a panicat si a zis ca a aplicat pt credit..doar ca nu le a zis cat.
De unde sa stim noi ce vor face camatarii.
Stim doar ce ar trebui sa faceti, plangere la politie pt amenințare si santaj.
Puteti face plangere direct la parchet.
Dvs.ati spus ca nu depuneti plangere la politie ca nu aveti incredere,fiind corupti.Atunci va ramane un singur lucru de facut.Sa faceti plangere la parchet cum v-a sfatuit gi-jane2.Sper ca am fost explicita si ati inteles
Probleme cu camatari
iuli1949
Am facut imprudenta sa iau 1000 euro imprumut de la camatar Dupa care a aflat ca aveam apartamentul gaj pentru un imprumut .Sub amenintari si obligata a mers ... (vezi toată discuția)