Trebuie legalizat acest contract de comodat ? Am nevoie de acordul proprietarului pentru deschiderea societatii in spatiul sau autentificat la notar sau avocat ! Acordul lor il am ,fireste,dar sunt oameni in varsta,si nu as vrea sa-i pun pe drumuri ptr mine.
Mai am o nelamurire... trebuie cumva si schita locuintei pentru declararea sediului social (am gasit ceva pe net referitor la asta,si sincer nu stiu ce sa mai cred) .
Va multumesc anticipat...
Gasiti si pe acest forum rezolvarea, dar pe scurt repet pt Dvs: nu-i nevoie nici de schita, nici de notar sau avocat, ci este contract sub semnatura privata. Proprietarul, semnand acest contract, se subintelege ca-si da acordul.
De schita apartamentului veti avea nevoie doar in momentul in care veti solicita Primariei eliberarea autorizatiei de functionare si a fisei de valabilitate pentru activitatile de la sediul societatii (daca va fi cazul).
daca la adresa respectiva functioneaza mai multe societati comerciale, va fi nevoie de o schita pe care veti hasura camera ce se va inchiria. uneori se cere asa ceva
Sediul a doua firme
Liberty
Se poate ca doua firme sa aiba sediul in aceeasi camera? Mentionez deasemenea faptul ca firma A are un singur adminsitrator iar firma B are doi administratori, ... (vezi toată discuția)