avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. M-am judecat pentru bunurile ramase in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. M-am judecat pentru bunurile ramase in Cadrilater, ...

Buna ziua. M-am judecat pentru bunurile ramase in Cadrilater, pe Legea 9/1998, Legea 164/2014. am obtinut o decizie prin care comisia mun.Bucuresti prin Prefectul mun.Bucuresti este obligata sa solutioneze dosarul. Ce trebuie sa fac eu cu comunicarea ?
Cel mai recent răspuns: taraminunilor , utilizator 18:57, 20 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Teoretic nu ar trebui sa faceti nimic.
Mun.Bucuresti ar trebui sa solutioneze dosarul si sa emita decizia de compensare.
Dar, pentru siguranta dvs. purtati o corespondenta cu Mun.Bucuresti in sensul comunicarii deciziei si solicitarii unui raspuns.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul pas in contencios adminstrativ in lipsa unui act - legea 164/2014 Petent_Leg290/2003 Petent_Leg290/2003 Buna ziua, sunt petent (dupa tatal meu decedat) al Legii 290/2003 si astept de 14 ani rezolvarea unei cereri de catre prefectura Bucuresti. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Despãgubiri pentru aromânii strãmutaþi din cadrilater viorel77 viorel77 Unde mă pot adresa pentru a primi despăgubiri pentru aromânii strămutaţi din Cadrilater? Mulţumesc! (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva dumitru2000 dumitru2000 Avem un ordin de validare a unei hotarari a comisiei judetene privind aplicarea legii 9/1998 (despagubiri din Cadrilater) Ordinul a fost emis de Cancelaria ... (vezi toată discuția)